AcasaPRODUSEROFYLES ALUMINIUMPROFILE PVCGLAF INT- EXTSISTEME ANTI INSECTEACCESORIIPANELPORTOFOLIUACCESORIICONTACT
Fatada ventilata 2 fatadă  ventilată Fatadă casă ventilată Interior protejat cu Plise plase insecte Plise
msm aluminium.pvc
SLATINA, JUDETUL OLT
franta index index italia steag englez
TEL. 0725.370.126
        0738.642.777
vizitatori:

APĂRUTĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2017, SOCIETATEA MSM ALUMINIUM & PVC SYSTEMS SRL TINDE SĂ DEVINĂ LIDER PE PIAȚA LOCALĂ ȘI NAȚIONALĂ ÎN COMERCIALIZAREA MATERIALELOR DIN ALUMINIU ȘI PVC.

PRINCIPALELE PRODUSE COMERCIALIZATE SUNT DESTINATE ATÂT FABRICĂRII  SISTEMELOR PENTRU FERESTRE ȘI UȘI, PEREȚI CORTINĂ, FAȚADE VENTILATE, PARASOLARE, DAR ȘI ALTE APLICAȚII ÎN INDUSTRIA CONSTRUCȚIILOR.

SOCIETATEA COMERCIALIZEAZĂ ȘI DISTRIBUIE PROFILE DE ALUMINIU ȘI PVC EXTRUDATE PROVENITE DE LA FABRICA VIVA ALUMINIUM SYSTEMS, DAR ȘI ALTELE, LA CEREREA CLIENTULUI.
COMPANIA COMERCIALIZEAZĂ O GAMĂ VARIATĂ DE SISTEME DE PROFILE IN ALUMINIU ȘI PVC, ACCESORII AFERENTE ACESTOR SISTEME, MAȘINI- UNELTE ȘI SCULE SPECIALIZATE UTILIZATE ÎN TÂMPLĂRIA DIN ALUMINIU ȘI PVC, UȘI DE INTERIOR ȘI PANELURI ORNAMENTALE DIN ALUMINIU ȘI PVC PENTRU UȘI DE EXTERIOR, VITRINE INDUSTRIALE, PLISE PENTRU INSECTE, ETC.
APANEL GEVIS HOPE index index viva-plast
etem-default-og-image
PARTENERI - FURNIZORI
Profilele PVC VIVA PLAST se produc atât în varianta de 3 si 4 camere cât și în varianta PREMIUM 5 camere de izolare.

 Pentru varianta de 3 și 4 camere se poate folosi geam dublu de 24mm, iar pentru varianta de 5 camere se folosește atât geam de 24mm cat si geam de 32 mm. In oricare din variante sistemul creat asigura o buna izolare termica si fonica.

Pentru toate seriile de profile garnitura vine montata direct pe profil si este de culoare gri pentru profilul alb si neagru pentru profilul color.

Culorile aflate permanent pe stoc sunt: alb, stejar auriu, mahon, venghe si nuc.
ENDERPEN
i
Site realizat de SC VGTV REGIONAL, iulie 2018, Relații la tel. 0768.179.225, e-mail viobest2000@yahoo.com,  Toate drepturile rezervate
MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM ALUMINIUM PVC*********MSM
9 6